Over ons

Onze missie is om het vastgoed van morgen te bouwen, met de energie van vandaag. Door eigenaren en huurders van commercieel vastgoed, overheden en de hospitality-branche te ondersteunen en te ontzorgen, willen wij de energietransitie in de vastgoedsector versnellen.

Met energie aan de slag

Bij Pleijsier Vastgoed Verduurzaming zetten we ons elke dag met (groene) energie in voor een toekomstbestendige vastgoedsector. Dat doen we al jaren, waardoor we veel ervaring en expertise hebben opgebouwd. Die kennis en kunde gebruiken we om onze klanten te adviseren en ondersteunen bij de verduurzaming van hun vastgoed.

Waar wij energie van krijgen? Bestaande en nieuwe gebouwen laten voldoen aan de duurzame standaard van deze tijd. Met zo veel mogelijk natuurlijke materialen, slimme installaties, een gezond en energiezuinig binnenklimaat en duurzame warmtebronnen werken we aan waardevol en waardevast vastgoed.  

Entree Kantoor Zwolle 314 HR (1)

Wij werken verantwoord

Wij vinden dat je moet doen waar je goed in bent. Voor ons is dat verantwoord vastgoed verduurzamen. We werken aan de duurzame gebouwen van morgen, maar zo staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel en werken we ook met duurzame materialen.


Zo laten we met ons VCA-certificaat zien dat wij iedere dag veilig en gezond werken. Verder maken we gebruik van hout met het FSC-keurmerk en laten we onze projecten beoordelen volgens de BREEAM-methode (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method).


De bouwsector gebruikt veel energie, maar ook daarin proberen we stappen te zetten. Zo werken we aan energiebesparing op de bouwplaats, gebruiken we zo veel mogelijk groene stroom en streven we naar slimme logistiek. Zo dragen wij ons steentje bij aan een leefbare wereld voor de volgende generaties.


Lees meer over hoe wij verantwoord verduurzamen.

Pleijsier Bouw en Onderhoud_Galaxy Tower Utrecht_2022 (7)

Pleijsier: al 100 jaar uw partner

Pleijsier Vastgoed Verduurzaming is onderdeel van Pleijsier Bouw en Onderhoud, een familiebedrijf met ruim 100 jaar historie. Onze jarenlange ervaring, kennis en kunde gebruiken wij om uw vastgoed klaar te maken voor de wereld van morgen.

Berry Eenkhoorn
Regisseur Verduurzaming

"Of je nu gaat verduurzamen omdat de wetgeving het vereist of omdat je wilt bijdragen aan een betere wereld, de tijd van wachten is wel voorbij."

Team van 30

meer dan 100 jaar ervaring

o m² verduurzaamd vastgoed

0 bomen bespaard met het opwekken van stroom via onze zonnepanelen

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Wilt u meer informatie over het verduurzamen van uw vastgoed? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen? Wij helpen u graag!