Werkwijze

Vastgoed verduurzamen is makkelijk gezegd, maar nog niet zo snel gedaan. Want waar begint u? En hoe vindt u de weg in het woud van regels en wetgeving? Pleijsier Vastgoed Verduurzaming helpt en ontzorgt bij het volledige verduurzamingsproces, als adviseur en uitvoerder. Zo kunt u doen waar u het beste in bent, en wij doen de rest.

Uw vastgoed verduurzaamd in 4 fases

Pleijsier Vastgoed Verduurzaming gaat voor duurzaam vastgoed zonder zorgen. Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid, door u het werk uit handen te nemen. Dat doen wij in 4 fases.

Fase 1
Initiatief

Verduurzamen is maatwerk, waarbij we niet alleen oog hebben voor de wettelijke eisen, maar ook voor de wensen van de eigenaren en gebruikers van het gebouw. Daarom brengen we als eerste de eisen, wensen en mogelijkheden voor de renovatie van het vastgoed in kaart. Ook als uw gebouw nog geen energielabel heeft, bent u bij ons welkom.

Fase 2
Advies

Op basis van onze inventarisatie geven we advies over de mogelijkheden voor het duurzaam renoveren van uw pand. We komen met een integraal plan, waarbij we naast energiebesparing ook aandacht hebben voor klimaatmaatregelen, duurzame materialen en veiligheid.

 

In ons advies geven we ook een overzicht van de verwachte investeringen en besparingen, de mogelijke subsidies en de terugverdientijd. Zo maken we voor u inzichtelijk wat de verduurzamingskansen zijn van uw vastgoed.  

Fase 3
Prijsvorming

In de prijsvormingsfase presenteren wij de offerte voor de werkzaamheden en kunnen de beoogde subsidies en financiering worden aangevraagd. Verder bepalen we of er nog ‘technische’ adviseurs ingeschakeld moeten worden en stemmen we in overleg een route richting realisatie af, met de beste aanpak voor u en uw klanten.

Fase 4
Realisatie

De volgende stap is de daadwerkelijke uitvoering van de renovatie door ons. Wij begeleiden het proces, maar steken ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring met bouw- en renovatieprojecten, kunnen we bovendien de planning en kosten scherp in de gaten houden. En natuurlijk hebben wij oog voor de kwaliteit, organisatie, communicatie en risicobeheersing.

 

Gefeliciteerd, uw vastgoed voldoet weer aan de wensen en eisen van morgen! Maar we zijn nog niet klaar. Na de oplevering van uw gerenoveerde pand, regelen wij namelijk ook de juiste labels en certificaten.

Pleijsier Vastgoed Verduurzaming: kennis en kunde onder één dak

Waarom zou u ervoor kiezen om samen te werken met Pleijsier Vastgoed Verduurzaming? Ons team van vakmensen staat klaar voor advies en steekt de handen uit de mouwen. Zo kunnen wij het volledige verduurzamingproject op ons nemen en heeft u één aanspreekpunt. Ook dat is ontzorgen.